25 Şubat 2013 Pazartesi
Klasik Patates Kızartması
Merhaba Sevgili Dostlar; Patates kızartması yemenin keyfini bir kez daha hatırlatmak amaçlı bu yayınım sizlere.Özellikle çocukların çok sevdiği patates kızartmasını hazırlamanın püf noktalarını da tekrar birlikte hatırlamıs oluruz.
-Patatesleri temizleyip kabuklarını soyun ve 1 cm kalınlığında çubuk şeklinde doğrayın.Patatesleri su dolu bir kaseye alın ve 30 dk kadar bekletin.
-Kağıt havlu ile patatesleri kurulayın.Eğer patates kızartma hazneli bir pişirici kullanıyorsanız onda yoksa bir tavada kızgın yağ içerisinde kızartın.
-Patateslerinizin pişirme süresi cinsine ve kesim şekline göre değişir.
Kahvaltıların vazgeçilmezi ile sevgiler sizlere..
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder