Merhabalar..
Ramazan iftar menulerimize devam ediyoruz dostlar..
3.gün menümüzde neler var bakalim..
- Bol misirli karalahana çorbasi ( @yurtkonserve misirlarimiz )
- Sulu köfte
- Tereyağli pirinc pilavi
- Seftali tatlisi
- Antep fistıklı parfe..
Saglikla,huzurla, simdiden hayirli iftarlar diliyorum..
Menümüzde içiniz ferahlatacak PARFE mizin tarifinie vererek menümüze ulaşın..
ANTEPFİSTIKLI PARFE..
2adet Carte D’or fistikli puding
4,5CAy bard süt
1paket kremsanti
1su bard süt
1/2 caybard.krema
antepfistigi..
1paket kakaolu biskuvi..
YAPİLİSİ..
Muhallebileri 4,5 su bardagi sut ile pisirin..Sogumaya birakinKremsantiyi 1bardak sut ile cirpin
Muhallebi ve kremsanti iyice soguyunca birbirine karistirin
İcerisine kremayi ve 1paket Eti kakaolu biskuviyi kirin ve karistirin
Dilediginiz bir kalipli kabin icine koyunve buzdolabinizda dondurucuya kaldirin
Parfemiz Hazir..5-6 saat buzdolabinda bekletirseniz daha guzel bir sonuc elde edersiniz..Afiyet Olsun..
Oruclariniz hak katinda makbul olsun..
Saglikla,huzurla, simdiden hayirli iftarlar diliyorum..
Menümüzde içiniz ferahlatacak PARFE mizin tarifini vererek menümüze hazırlamış oldu.Tariflerimizin isimlerine tıklayarak tarifin açıklamalarına ulaşabilirsiniz. sevgiler....
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder