Sıfırdan olağanüstü peynirli kek yapmak için bu kolay takip etmek adımları kullanın.
Adım 1: bir cheesecake tarifi seçin
Cheesecakes klasik kalabalık zevktir ve onlar yapmak çok basit konum. Böyle bizim klasik olarak büyük bir tarifi, ile başlayın Cheesecake Supreme ve çatlak ücretsiz zengin bir dolum için ipuçlarını takip edin.
Adım 2: sağ tava kullanın
Peynirli kek yapmak için bir pan springform kullanın. Kırıntı kabuk yıkılır çünkü pan başka tür peynirli çıkarılması neredeyse imkansız. (Bazı cheesecakelike tatlılar tava diğer türleri içinde pişmiş, ama tarifi bu belirtir yalnızca edilebilir.)
Adım 3: içerikler bekletin
Senin soğutulmuş maddeler pişirmeden önce 30 dakika oda sıcaklığında bekletin. Bu sıcaklıkta, Yumurta daha fazla hacim elde edersiniz ve krem peynir, diğer malzemelerle iyi uyum için yeterince yumuşar. (Gıda Güvenlik nedeniyle, yumurta fazla 30 dakika süreyle, oda sıcaklığında bırakılmamalıdır.) Daha sonra, bir araya kabuk için malzemeyi karıştırın. Kabuk maddeler erimiş tereyağı eklerken tüm malzemeyi nemli kadar, karıştırın. Bu tavaya kabuk bastığınızda onları birbirine yapışıyor yardımcı olacaktır.
Adım 4: tavaya Basın kabuk karışımı
Sıkıca alt üzerine ve tencerenin kenarlarına kadar kabuk karışımı basın. Kabuk tencerenin kenarlarına kadar en az 2 santim kadar inşa emin olun. Bitmiş peynirli kenarları boyunca dökülmemesi için kabuk dolgu seviyesinden daha uzun olması gerekmektedir. Parmaklarınızla veya bir ile: Bunu yapmanın iki yolu vardır ölçüm kabı .
Adım 5: dolgu hazırlayın
(Tarifi onlar için çağırırsa, herhangi bir aroma) karışımı hafif ve kabarık kadar orta hızda yumuşatılmış krem peynir, un, şeker ve yenmek için, bir elektrikli karıştırıcı kullanın. Iyice karıştırma yumurta ve süt gibi sıvıların eklenmeden önce karışım, düzgün bir şekilde bu aşamada, özellikle önemlidir. Meyilli incelir sonra, herhangi bir topaklar düzeltmek zordur.
6. Adım: Yavaş yavaş süt ekleyin
Yavaşça elektrikli mikser düşük ayarını kullanarak krem peynir karışımı içine süt yendi.
Adım 7: The Beat doldurma
Bu krem ve pürüzsüz sadece kadar doldurma yenmek için daha yüksek bir hız kullanın.
Adım 8: yavaşça yumurta ilave edin
Yavaşça dolgu içine yumurta karıştırmak için bir spatula kullanın. Yumurta bazı hacim isterken, onları ekledikten sonra meyilli overbeat istemiyorum. Overbeating pişirme, sonra sonbahar ve çatlak ise peynirli kek çok fazla puf neden olabilir karışıma, içine çok fazla hava içermektedir.
Adım 9: tavaya dökün dolum
Yavaşça kabuk kaplı tavaya dökün dolum. Bir lastik spatula ile eşit doldurma yayıldı.
Adım 10: Bir büyük tava ve fırında içine ayarla
Pişirme sırasında kabuğun dışına ihtimale karşı tereyağı sızıntıları bazı sığ bir tepsiye doldurulur springform tava koyun. Tarifi talimatına göre önceden ısıtılmış fırında peynirli pişirin.
Adım 11: doneness cheesecake edin
Minimum pişirme anda pan hafifçe sallanarak doneness cheesecake kontrol edin. Dolum neredeyse (merkez hafifçe çalkala olacak) set görünüyorsa, bitti. Dış kenarında bir 2-inç alanı ayarlamak görünmelidir. (Soğur merkezi pekiştirmek olacaktır.) Yapmışsınız demektir kaçının - peynirli kek çatlamasına neden olabilir. Bir bıçak ya da kürdan ile alay doneness için kontrol etmeyin - Sen düzgün bir yüzey istiyorum.
Adım 12: Serin peynirli
Tarifi belirtildiği gibi serin. Çoğu Cheesecake tarifleri bu adımları peynirli soğutma için çağrı:
15 dakika boyunca bir tel rafa tavada Serin Cheesecake.
Bir ofset spatula ya da küçük bir keskin bir bıçak ile pan yanından kabuğunu gevşetin (ama henüz yüzüne çıkarmak değil).
Başka bir 30 dakika tel ızgara üzerinde soğutun.
Springform tencerenin yüzüne toka açın.
Mümkün olduğu kadar geniş pan açın ve peynirli kapalı yanları kaldırarak dikkatlice.
Raf üzerinde tamamen soğutun peynirli kek.
Servisten önce en az 4 saat Kapak ve soğuk.
İpucu: Bu aşamaları için sayaçlarını ayarlamak için emin olun; Eğer tencerenin kenarlarından kabuk gevşetmek için çok uzun süre beklemek durumunda, peynirli kek tava ve çatlak taraftan uzak indirebiliriz.
Adım 13: Kes ve peynirli hizmet
Temiz dilimler halinde bir peynirli kesmek için, ince bir bıçak ile bir nonserrated bıçak kullanın. Her dilim kesmeden önce, sıcak su bıçak batırın ve bir havlu ile kurulayın.
İpucu: senin cheesecake üst çatlak varsa, her zaman sizin misafirler sunmak önce tüm soğutulmuş kekin üzerine şekerli krema ince bir tabaka yayarak bunu örtbas edebilirsiniz. İsterseniz, çilek ya da çikolata bukleler ile süsleyin.
Tip: Cheesecake depolama için frigorifik gerekmektedir. 3 güne kadar plastik wrap ve buzdolabına ile kaplayın. , Peynirli kek, dondurma dondurucu torba plastik wrap ve mühür (garnitürleri olmadan) hava geçirmez bir kap kaydırmak veya ağır folyo sarılarak için. Kadar 1 ay boyunca bütün bir peynirli Freeze; en fazla 2 hafta süreyle parçaları dondurma. Dondurulmuş cheesecake, çözülme hafifçe kaplaması gevşetmek için. (Bütün peynirli 24 saat içinde çözülme olmalı)
Adım 1: bir cheesecake tarifi seçin
Cheesecakes klasik kalabalık zevktir ve onlar yapmak çok basit konum. Böyle bizim klasik olarak büyük bir tarifi, ile başlayın Cheesecake Supreme ve çatlak ücretsiz zengin bir dolum için ipuçlarını takip edin.
Adım 2: sağ tava kullanın
Peynirli kek yapmak için bir pan springform kullanın. Kırıntı kabuk yıkılır çünkü pan başka tür peynirli çıkarılması neredeyse imkansız. (Bazı cheesecakelike tatlılar tava diğer türleri içinde pişmiş, ama tarifi bu belirtir yalnızca edilebilir.)
Adım 3: içerikler bekletin
Senin soğutulmuş maddeler pişirmeden önce 30 dakika oda sıcaklığında bekletin. Bu sıcaklıkta, Yumurta daha fazla hacim elde edersiniz ve krem peynir, diğer malzemelerle iyi uyum için yeterince yumuşar. (Gıda Güvenlik nedeniyle, yumurta fazla 30 dakika süreyle, oda sıcaklığında bırakılmamalıdır.) Daha sonra, bir araya kabuk için malzemeyi karıştırın. Kabuk maddeler erimiş tereyağı eklerken tüm malzemeyi nemli kadar, karıştırın. Bu tavaya kabuk bastığınızda onları birbirine yapışıyor yardımcı olacaktır.
Adım 4: tavaya Basın kabuk karışımı
Sıkıca alt üzerine ve tencerenin kenarlarına kadar kabuk karışımı basın. Kabuk tencerenin kenarlarına kadar en az 2 santim kadar inşa emin olun. Bitmiş peynirli kenarları boyunca dökülmemesi için kabuk dolgu seviyesinden daha uzun olması gerekmektedir. Parmaklarınızla veya bir ile: Bunu yapmanın iki yolu vardır ölçüm kabı .
Adım 5: dolgu hazırlayın
(Tarifi onlar için çağırırsa, herhangi bir aroma) karışımı hafif ve kabarık kadar orta hızda yumuşatılmış krem peynir, un, şeker ve yenmek için, bir elektrikli karıştırıcı kullanın. Iyice karıştırma yumurta ve süt gibi sıvıların eklenmeden önce karışım, düzgün bir şekilde bu aşamada, özellikle önemlidir. Meyilli incelir sonra, herhangi bir topaklar düzeltmek zordur.
6. Adım: Yavaş yavaş süt ekleyin
Yavaşça elektrikli mikser düşük ayarını kullanarak krem peynir karışımı içine süt yendi.
Adım 7: The Beat doldurma
Bu krem ve pürüzsüz sadece kadar doldurma yenmek için daha yüksek bir hız kullanın.
Adım 8: yavaşça yumurta ilave edin
Yavaşça dolgu içine yumurta karıştırmak için bir spatula kullanın. Yumurta bazı hacim isterken, onları ekledikten sonra meyilli overbeat istemiyorum. Overbeating pişirme, sonra sonbahar ve çatlak ise peynirli kek çok fazla puf neden olabilir karışıma, içine çok fazla hava içermektedir.
Adım 9: tavaya dökün dolum
Yavaşça kabuk kaplı tavaya dökün dolum. Bir lastik spatula ile eşit doldurma yayıldı.
Adım 10: Bir büyük tava ve fırında içine ayarla
Pişirme sırasında kabuğun dışına ihtimale karşı tereyağı sızıntıları bazı sığ bir tepsiye doldurulur springform tava koyun. Tarifi talimatına göre önceden ısıtılmış fırında peynirli pişirin.
Adım 11: doneness cheesecake edin
Minimum pişirme anda pan hafifçe sallanarak doneness cheesecake kontrol edin. Dolum neredeyse (merkez hafifçe çalkala olacak) set görünüyorsa, bitti. Dış kenarında bir 2-inç alanı ayarlamak görünmelidir. (Soğur merkezi pekiştirmek olacaktır.) Yapmışsınız demektir kaçının - peynirli kek çatlamasına neden olabilir. Bir bıçak ya da kürdan ile alay doneness için kontrol etmeyin - Sen düzgün bir yüzey istiyorum.
Adım 12: Serin peynirli
Tarifi belirtildiği gibi serin. Çoğu Cheesecake tarifleri bu adımları peynirli soğutma için çağrı:
15 dakika boyunca bir tel rafa tavada Serin Cheesecake.
Bir ofset spatula ya da küçük bir keskin bir bıçak ile pan yanından kabuğunu gevşetin (ama henüz yüzüne çıkarmak değil).
Başka bir 30 dakika tel ızgara üzerinde soğutun.
Springform tencerenin yüzüne toka açın.
Mümkün olduğu kadar geniş pan açın ve peynirli kapalı yanları kaldırarak dikkatlice.
Raf üzerinde tamamen soğutun peynirli kek.
Servisten önce en az 4 saat Kapak ve soğuk.
İpucu: Bu aşamaları için sayaçlarını ayarlamak için emin olun; Eğer tencerenin kenarlarından kabuk gevşetmek için çok uzun süre beklemek durumunda, peynirli kek tava ve çatlak taraftan uzak indirebiliriz.
Adım 13: Kes ve peynirli hizmet
Temiz dilimler halinde bir peynirli kesmek için, ince bir bıçak ile bir nonserrated bıçak kullanın. Her dilim kesmeden önce, sıcak su bıçak batırın ve bir havlu ile kurulayın.
İpucu: senin cheesecake üst çatlak varsa, her zaman sizin misafirler sunmak önce tüm soğutulmuş kekin üzerine şekerli krema ince bir tabaka yayarak bunu örtbas edebilirsiniz. İsterseniz, çilek ya da çikolata bukleler ile süsleyin.
Tip: Cheesecake depolama için frigorifik gerekmektedir. 3 güne kadar plastik wrap ve buzdolabına ile kaplayın. , Peynirli kek, dondurma dondurucu torba plastik wrap ve mühür (garnitürleri olmadan) hava geçirmez bir kap kaydırmak veya ağır folyo sarılarak için. Kadar 1 ay boyunca bütün bir peynirli Freeze; en fazla 2 hafta süreyle parçaları dondurma. Dondurulmuş cheesecake, çözülme hafifçe kaplaması gevşetmek için. (Bütün peynirli 24 saat içinde çözülme olmalı)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder