Dondurma denemelerin sonuc vermeye başladı nihayet.. Lezzeti test edilmis pratik bir dondurma tarifi.. Baska meyvelerlede yapabilirsiniz..
MUZLU EV YAPIMI DONDURMA..
MALZEMELER..
- 2 adet olgun muz
- 1 su bardağı süt reçeli(süt receli tarifimi BURAYA tıklayınız..)
- Arzuya göre vanilya, tarçın
- Muzu parçalara ayırıp bir kaba koyun.
- Üzerine süt reçelini ekleyin.
- Dilerseniz tarçın veya vanilya da koyabilirsiniz.
- El blenderiyle malzemeler bütünleşinceye kadar karıştırın.
- Varsa dondurma kalıplarına veya küçük kaselere koyup dondurucuda dondurun.
- Dondurucuda en az 4-5 saat beklemesi gerekiyor
- Sonrasi MALUM..:))
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder