MALZEMELERİ...
- 1 Su bardağı un
- 4 çorba kaşığı margarin
- 4 su bard süt
- 1 su bard toz şekeri
- 1 paket vanilya
- Süslemek İçin Tarçın
-Unu margarinle kavurun.
-Sütü azar azar ilave edin.
-Toz şekeri ilave edin.
-Muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin.
-Ocaktan alıp vanilyayı ekleyin .
-5-7 dk kadar mikserle çırpın.
-Geniş ve sığ bir kabı su ile ıslatın ve tavuk göğsünü yayın.
-Dolapta soğumaya bırakın.
-Uzun şeritler halinde kesin ve rulo yaparak ,üzerine tarçın serperek servis edin.
Dilerseniz arasına meyvede koyabilirsiniz.Mevsim meyvelerinden çilek çok yakışır..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder